Het legale alternatief voor Popcorn Time: Netflix

Home » Het legale alternatief voor Popcorn Time: Netflix

Het legale alternatief voor Popcorn Time: Netflix


19 augustus, 2015

|

Zoals je wellicht weet: het kijken van films en series via Popcorn Time is illegaal. Graag geven we je daarom, naast informatie over Popcorn Time downloaden, graag informatie over het legale alternatief voor Popcorn Time. Die legale concurrent is Netflix.

Wat is Netflix?

plaatje netflixNetflix is een ‘on-demand’ videodienst waarmee je films en series online kan streamen. Dit betekent dat je niet hoeft te wachten tot dat de film is gedownload, je kan direct beginnen met kijken. Net als bij Popcorn Time dus. De dienst wordt aangeboden in abonnementsvorm en je kunt abonnee worden vanaf €7,99 per maand.

Je kunt Netflix gebruiken op een groot aantal apparaten gebruiken zoals mobiele apparaten met de Android en iOS besturingssystemen. Daarnaast kun je Netflix ook gewoon op je televisie kijken met bijvoorbeeld Chromecast, Apple tv of een Smart tv. Netflix lijkt dus een goede tegenhanger van de illegale dienst Popcorn Time. Als je geen regels wilt overtreden lijkt deze dienst voor jou weggelegd.

Popcorn Time of Netflix?

Twijfel je nu of je Popcorn Time of Netflix wilt gaan gebruiken? Welke keuze je maakt ligt aan jouw persoonlijke voorkeuren. Op Popcorn time staan meer nieuwere titels dan op Netflix en voor Netflix moet je betalen. Wel kijk je op Netflix legaal naar films en series en dat is wel zo netjes voor de filmindustrie. Wil je toch illegaal naar films en series blijven kijken? Dan kun je Popcorn Time downloaden.

Naast Popcorn Time worden er ook mediaboxen verkocht. Een kastje dat je eenmalig aanschaft en waarmee je vervolgens nooit meer hoeft te betalen voor films, series en live sportwedstrijden. Kortgeleden meldde de NOS dat er een rechtszaak gestart is tegen één van de leveranciers van de mediaboxen. Houd de ontwikkelingen omtrent deze streamingdiensten dus goed in de gaten en let er op dat je films en series illegaal kijkt als je ze via deze diensten bekijkt.