Popcorn Time Android

Home » Popcorn Time Android

Popcorn Time Android

Sinds februari is Popcorn Time Android ook beschikbaar in het Nederlands. Door het .apk bestand te downloaden en te installeren kunt u Popcorn Time ook op uw smartphone en/of tablet kijken. In de nieuwste versie zit zelfs ondersteuning voor Popcorn Time Chromecast.


Popcorn Time instellen voor Androidpopcorn-time-android

Popcorn Time android is makkelijk te installeren door onderstaande stappen te volgen. Voor het installeren van een .apk bestand zijn veel handige tutorials online te vinden, waaronder deze.

  1. Het .apk bestand is hier te downloaden. Download deze en sla deze op uw computer op.
  2. Installeer het .apk bestand op het gewenste apparaat. Voor het installeren van .apk bestanden zijn vele online tutorials te vinden, een daarvan is deze.
  3. Wanneer u het .apk bestand hebt geïnstalleerd, kunt u een onbeperkt aantal films, series en/of documentaires kijken op uw Android apparaat!

Popcorn Time kijken op Android

Met Popcorn Time Android kijkt u gemakkelijk en gratis een onbeperkt aantal films, series en/of documentaires. Waar en wanneer u dat maar wilt. Door het gebruik van streaming hoeft u geen films, series en/of documentaires meer te downloaden, maar kunt u deze binnen enkele seconden al kijken! Ook heeft Popcorn Time een gigantisch aanbod aan beeldmateriaal, waardoor u oneindig veel kijkplezier heeft! Let er wel op dat Popcorn Time gebruikt maakt van streaming. Streaming kost veel data en kan voor onnodige hoge kosten zorgen. Wanneer u verbonden bent met een WIFI-netwerk is dit geen probleem, maar wanneer u gebruik maakt van uw mobiele verbinding om films, series en/of documentaires te kijken, kan uw data verbruik snel oplopen.

Uitleg & hulp over Popcorn Time

Lees hier handige artikelen over Popcorn time

Butter, het legale alternatief van de makers van Popcorn Time

Popcorn Time makers lanceerden Butter De makers achter het uiterst populaire Popcorn Time...

Lees verder

Popcorn Time downloaden

Met Popcorn Time kijk je gratis films, series en documentaires door deze te streamen via...

Lees verder