Popcorn Time IOS

Home » Popcorn Time IOS

Popcorn Time IOS

Popcorn Time heeft een nieuwe iOS-app ontwikkeld waardoor je Popcorn Time kunt kijken op iOS. De app werkt ook voor Popcorn Time Ipad en Iphones, zonder dat je deze hoeft te jailbreaken. Met Popcorn Time iOS kijk je gratis films en series in hoge kwaliteit! Door een paar simpele stappen te volgen is Popcorn Time ook makkelijk in te stellen voor uw iOS apparaat.


Popcorn Time downloaden voor iOS

De Popcorn Time iOS app is helaas niet te downloaden via de App Store. Voor het downloaden van Popcorn Time op een iOS apparaat heeft Popcorn time een iOS installer gemaakt. Popcorn Time voor iOS kun je hier downloaden. Door de vier onderstaande stappen te volgen kun je gemakkelijk Popcorn Time op je iOS apparaat kijken!popcorn-ios

  1. Ga naar deze link en download de Popcorn Time iOS installer.
  2. Sluit een iOS apparaat aan met een USB-kabel en verbind deze met je computer.
  3. Volg vervolgens de instructies van de installer om de app op je iOS apparaat te downloaden.
  4. De eerste keer dat je de app opent, moet je iOS apparaat in vliegtuig modus staan. Nadat je de app hebt opgestart, kun je deze uitzetten en verbinding maken met het internet via WIFI.

Let op: Indien je iOS 8.3 hebt gedownload en geïnstalleerd op je iOS apparaat, kan het zijn dat Popcorn Time niet meer werkt. Verwijder dan de app en installeer deze opnieuw via bovenstaande stappen.


Gratis en onbeperkt films, series en documentaires kijken op iOS

Met Popcorn Time iOS kijkt u onbeperkt films, series en documentaires op uw iOS apparaat! Alles wat te vinden is in de bibliotheek van Popcorn Time kijkt u in hoge HD kwaliteit. En, omdat Popcorn Time gebruikt maakt van torrents, hoeft u geen enkele film, serie of documentaire te downloaden, maar kijkt u deze direct door middel van streaming!

Uitleg & hulp over Popcorn Time

Lees hier handige artikelen over Popcorn time

Butter, het legale alternatief van de makers van Popcorn Time

Popcorn Time makers lanceerden Butter De makers achter het uiterst populaire Popcorn Time...

Lees verder

Popcorn Time downloaden

Met Popcorn Time kijk je gratis films, series en documentaires door deze te streamen via...

Lees verder