Popcorn Time iPad

Home ยป Popcorn Time iPad

Popcorn Time iPad

Met Popcorn Time iPad kijkt u gemakkelijk en gratis films, series en documentaires voor met uw iPad, zonder dat u deze hoeft te jailbreaken! Lees onderstaande stappen over hoe u Popcorn Time kunt gebruiken op uw iPad.


Popcorn Time instellen voor iPadpopcorn-time-ipad

Omdat Apple zeer streng en strikt is in het gebruik van apps in de App store, is Popcorn Time helaas niet te downloaden via de App Store. Gelukkig is hier wel een omweg voor en leest u hier hoe u popcorn time download voor uw iPad. U hoeft hiervoor uw iPad niet te jailbreaken en met vier simpele stappen kijkt u binnen 5 minuten onbeperkt en gratis films, series en documentaires!


Hoge kwaliteit streaming op uw iPad

Omdat Popcorn Time gebruik maakt van Torrents, hoeft u helemaal geen enkele film, serie of documentaire te downloaden op uw iPad. De streaming techniek is net zoals YouTube, waardoor u direct films, series en/of documentaires kunt kijken op uw iPad. Tevens is de gehele Popcorn Time bibliotheek in hoge HD kwaliteit, waardoor u dus nooit last heeft van slecht beeld!


Onbeperkt aantal films, series en/of documentaires op uw iPad!

De bibliotheek van Popcorn Time is niet alleen groot, maar u kunt ook nog eens gratis een onbeperkt aantal films, series en/of documentaires kijken! Verder is er bij veel films, series en/of documentaires ondertiteling beschikbaar en duurt het laden van het gewenste beeldmateriaal maar enkele momenten. Naast het feit dat het geheel onbeperkt en gratis is, kijkt u alles ook binnen enkele momenten. Het laden van een film, serie en/of documentaire duurt slechts enkele seconden. Dus nooit meer wachten op download tijden!

Uitleg & hulp over Popcorn Time

Lees hier handige artikelen over Popcorn time

Butter, het legale alternatief van de makers van Popcorn Time

Popcorn Time makers lanceerden Butter De makers achter het uiterst populaire Popcorn Time...

Lees verder

Popcorn Time downloaden

Met Popcorn Time kijk je gratis films, series en documentaires door deze te streamen via...

Lees verder